ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε την ομάδα και προστάτεψε τα συμφέροντά της»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αλαφούζος: «Ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε την ομάδα και προστάτεψε τα συμφέροντά της»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM.

«Έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Γιοβάνοβιτς γιατί ήμασταν πρώτοι και όλοι είδαμε πώς καταλήξαμε δεύτεροι. Άλλαξε την ομάδα και την έφερε ξανά στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Συμφωνήσαμε να κάνουμε άμεσα μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Ο προπονητής μας προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Δεν ήθελε να φέρει 20 παίκτες, ακόμη κι αν εγώ μπορούσα να φέρω. Και για θέμα συγκυρίας, αργήσαμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Με τις όποιες καθυστερήσεις όμως η ομάδα ήταν πρώτη τόσες αγωνιστικές. Αν μας έλεγε κανείς πέρσι ότι η ομάδα θα ήταν δεύτερη και θα έχανε το πρωτάθλημα από συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, θα μιλούσαμε για πρόοδο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον προπονητή έχουμε άριστη σχέση, μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και προσπαθώ πάντα να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.