ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο Πρεσιάδο!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του βασικού δεξιού μπακ της Εθνικής Εκουαδόρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκενκ, Άνγκελο Πρεσιάδο.

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο Πρεσιάδο!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του βασικού δεξιού μπακ της Εθνικής Εκουαδόρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκενκ, Άνγκελο Πρεσιάδο.

Οι πράσινοι κινούνται και για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και φαίνεται ότι ο Πρεσιάδο βρίσκεται στο κάδρο. Το τριφύλλι φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου διεθνούς δεξιού μπακ  από το Εκουαδόρ.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην Γκενκ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά έχει και οψιόν ανανέωσης με την ομάδα του για 2 χρόνια ακόμα. 

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρόσφατο Μουντιάλ, ο Πρεσιάδο έπαιξε βασικός με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας και είχε μία ασίστ στη νίκη της Εθνικής του επί του Κατάρ στην πρεμιέρα του παγκοσμίου Κυπέλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.