ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ντου στον Ζέκα για να επιστρέψει στο «τριφύλλι» (Pic)

Η Κοπεγχάγη πήρε το Κύπελλο στη Δανία, ο Ζέκα αποθέωσε τους συμπαίκτες του και δέχθηκε την αγάπη των «πράσινων» οπαδών, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ντου στον Ζέκα για να επιστρέψει στο «τριφύλλι» (Pic)

Ο Κάρλος Ζέκα παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στο στρατόπεδο των «πράσινων» οπαδών, ενώ το τελευταίο διάστημα επανήλθε στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο, εφόσον αποχωρήσει από τη Δανία να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Ο 34χρονος Ελληνοπορτογάλος αυτό το διάστημα είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού, ωστόσο παραμένει δίπλα στους συμπαίκτες του και με φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Άαλμποργκ.

Ωστόσο, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι». Γεγονός που έρχεται να ενισχύσει όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την προσπάθεια που θα γίνει ώστε εφόσον μείνει ελεύθερος να πάρει το δρόμο της επιστροφής και να ξαναγίνει μέλος του «πράσινου» ρόστερ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.