Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Στίβεν Μορέιρα!

Γαλλικό δημοσίευμα για τον Παναθηναϊκό και τον δεξιό μπακ της Κολούμπους Κριου απ’ το MLS, Στίβεν Μορεϊρά.

Γαλλικό δημοσίευμα για τον Παναθηναϊκό και τον δεξιό μπακ της Κολούμπους Κριου απ’ το MLS, Στίβεν Μορεϊρά.

Συγκεκριμένα, το footmercato φιλοξενεί ρεπορτάζ και αναφέρει ότι οι πράσινοι εξετάζουν τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 28χρονο που αγωνίζεται στο MLS με τα χρώματα της Κολούμπους Κριου απ’ το 2021. Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητά του τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρεν, Λοριάν και Τουλούζ, πριν κάνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο παίκτης έχει κάνει δύο σπουδαίες σεζόν στο MLS. Σχεδόν δεν έχει χάσει αγώνα απ’ τη στιγμή που πήγε εκεί. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023 και ο Μορεϊρά έχει… μπει στο μάτι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ένα κλαμπ όμως, τον έχει κάνει προτεραιότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό “παράθυρο”. Είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ελληνικός σύλλογος που τερμάτισε δεύτερος και έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν και τα προκριματικά του Champions League. Με τον Στίβεν Μορεϊρά; Θα ξέρουμε σε μερικές εβδομάδες…».

Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023.  Είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1994, έχει ύψος 1.80 και στο MLS ήταν εξαιρετικός τα τελευταία δυο χρόνια. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 16 συμμετοχές και 2 ασίστ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 5 ασίστ.

Exit mobile version