ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο με 3 εκατ. ευρώ στον Λεσόρ»

Πολλά τα χρήματα που βάζει... στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός για να ντύσει στα «πράσινα» τον Ματίας Λεσόρ, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο με 3 εκατ. ευρώ στον Λεσόρ»

Την προσφορά του στον Ματίας Λεσόρ ανέβασε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Γάλλος αθλητικός σέντερ βρίσκεται στην pole position της μεταγραφικής λίστας του «τριφυλλιού» για την ενίσχυσή του στη θέση «5».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «telesport», οι «πράσινοι» προσφέρουν στον θηριώδη αθλητή της Παρτιζάν 3 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, μίας και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Εργκίν Αταμάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις χθες είχε κάνει την εμφάνισή του δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Λεσόρ απέρριψε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού και πως οι «πράσινοι» θα επέστρεφαν με βελτιωμένη προσφορά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ματίας Λεσόρ τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα μέτρησε με την Παρτιζάν 12 πόντους και 7,1 ριμπάουντ μέσο όρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.