Ποδόσφαιρο

Η Ντνίπρο, κατά 50%, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό!

Η Ντνίπρο είναι η μία εκ των δύο ομάδων που μπορεί να είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας ολοκληρώθηκε και έτσι ο Παναθηναϊκός  έμαθε  έναν από τους  δύο αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions Leaguε.

O Παναθηναϊκός μπορεί να βρει απέναντί του την Ντνίπρο, η οποία τελείωσε το πρωτάθλημα της στην δεύτερη θέση και έτσι θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού γύρου στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών του Champions League.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά με τον δεύτερο υποψήφιο αντίπαλο του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο τρεις ομάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ την Κλαμπ Μπριζ στις 19:30. Όποια ομάδα από τους τρεις τερματίσει δεύτερη θα είναι η δεύτερος υποψήφια αντίπαλος του τριφυλλιού.

Exit mobile version