ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στα προκριματικά»

Ο Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ζέκα: «Θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στα προκριματικά»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

«Τι να πω για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό; Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Είναι αυτό που ήθελα πάντα. Να γυρίσω ξανά και να παίξω ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού, να δώσω χαρά στον κόσμο. Έρχομαι για να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά που έκανε η ομάδα φέτος. Για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Και μακάρι να τους την δώσουμε, να χαρούν και να χαρούμε κι εμείς. Να παίξουμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα.

Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Οι προπονητές, η διοίκηση, ο πρόεδρος. Είναι όλοι μαζί κι έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να τους βοηθήσω να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Και να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. μίλησα με τον πρόεδρο, είχαμε συχνή επαφή όλο το διάστημα.

Συμφωνήσαμε στα πάντα και γρήγορα, ήταν πολύ εύκολο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον προπονητή, είναι σε διακοπές τώρα. Θα το κάνω όταν θα έρθω στην Αθήνα. Αλλά σίγουρα με ξέρει και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Νιώθω πολύ καλά! Θέλω ακόμα λίγο χρόνο, είμαι στην τελευταία περίοδο του τραυματισμού μου. Αλλά νομίζω πως όταν ξεκινήσουν τα ματς στα τέλη Ιουλίου θα είμαι έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.