ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Δεν είπα ποτέ ότι η ΑΕΚ το άξιζε περισσότερο από μας – Παίξαμε το πιο κρίσιμο ματς με Covid»

Ο Άντραζ Σπόραρ με ποστάρισμα του στο Instagram αναφέρθηκε στη συνέντευξη και ξεκαθάρισε ότι δεν είπε ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Σπόραρ: «Δεν είπα ποτέ ότι η ΑΕΚ το άξιζε περισσότερο από μας - Παίξαμε το πιο κρίσιμο ματς με Covid»

Ο Άντραζ Σπόραρ με ποστάρισμα του στο Instagram αναφέρθηκε στη συνέντευξη και ξεκαθάρισε ότι δεν είπε ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι έγινε σαφής αλλοίωση της δήλωσής του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς! Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός»

Δείτε το story

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.