ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Τζούρισιτς και πάει για τον επόμενο!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς και να κινηθεί για τον επόμενο.

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Τζούρισιτς και πάει για τον επόμενο!

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η υπόθεση του Φίλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Η λύση του συμβολαίου του με την Σαμπντόρια μπαίνει σε τελικό στάδιο και πλέον είναι θέμα χρόνου το να ντυθεί ο Τζούρισιτς στα πράσινα.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος χαφ έχει συμφωνήσει με το Τριφύλλι για διετές συμβόλαιο, αποτελώντας τον εκλεκτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στο ”10”, η οποία αποτελούσε απόλυτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό των ”πρασίνων”.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπως έτσι το τριφύλλι ολοκληρώνει την δεύτερή του μεταγραφή και κινείται για τον επόμενο παίκτη που θα ενισχύσει το ρόστερ του. Επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το τριφύλλι να αποκτήσει στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.