ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλ για στόπερ!

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός εκ των δυο στόπερ μπαίνει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Φουλ για στόπερ!

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός εκ των δυο στόπερ μπαίνει ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” προχωρούν τον σχεδιασμό τους και μετά τους Ζέκα, Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς (απομένουν τα τυπικά), είναι σε συζητήσεις για τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση. Ο στόχος είναι μέχρι τις 25 του μήνα, όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας να έχουν γίνει μια – δυο ακόμα μεταγραφές. Η μια θα αφορά κεντρικό αμυντικό και η άλλη κεντρικό χαφ.

Το “τριφύλλι” φουλάρει για την απόκτηση του ενός από τους δυο στόπερ που θα αποκτήσει. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι σε συνεχείς επαφές και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να ντυθεί στα πράσινα πολύ σύντομα, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα την οποία διανύουμε. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει δυο κεντρικούς αμυντικούς (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον) και η ενίσχυση με τουλάχιστον έναν άμεσα είναι αναγκαία.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.