ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά είναι τα φιλικά της Ντνίπρο πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό

Τα φιλικά προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Ντνίπρο, λίγο πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Αυτά είναι τα φιλικά της Ντνίπρο πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό

Το εμπόδιο της Ντνίπρο θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο Ουκρανικός σύλλογος που έχει πλέον ως έδρα το γήπεδο της Κόζιτσε, έχει ανακοινώσει σειρά φιλικών αγώνων πριν τα μεγάλα ματς με το “τριφύλλι”.

Συγκεκριμένα, η Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει στις 2/7 θα παίξουν με την Χουστ της δεύτερης κατηγορίας της Ουκρανίας, και στις 5/7 με τη Μινάι, η οποία τερμάτισε δέκατη.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, έχει κλείσει φιλικά με την Μέταλιστ στις 9/7 ενώ τα τελευταίο ματς πριν τον Παναθηναϊκό θα είναι εκείνα με την Ρουχ Βινίκι και την Κρβίμπας εννέα μέρες αργότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.