ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Ολοι ενωμένοι να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω»

Το μήνυμα του Γιάννη Κώτσιρα ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Κώτσιρας: «Ολοι ενωμένοι να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω»

Το μήνυμα του Γιάννη Κώτσιρα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για «ένα λιθαράκι παραπάνω», ενώ αναφέρθηκε και στην καινούρια φανέλα από την adidas.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας:

Για την νέα φανέλα: Είναι μια καινούρια φανέλα, την οποία συνοδεύουν φιλοδοξίες και καινούρια όνειρα. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη συνδυάζεται με μια συνεργασία με το κορυφαίο brand στο χώρο του αθλητισμού. Οπότε με την Adidas υπάρχει όλο το πακέτο κυρίως για φέτος, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Όσον αφορά την νέα φανέλα, την οποία δοκιμάσαμε στα αποδυτήρια κάποια παιδιά, είναι πολύ ωραία και ευχάριστη. Εύχομαι να είναι καλότυχη! Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να την αγοράσουν, να την ευχαριστηθούν, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Για την νέα σεζόν: Θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Να πετύχουμε όσα δεν πετύχαμε φέτος. Όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας που μας στηρίζει, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Αυτό κάνουμε ήδη από την αρχή της προετοιμασίας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.