ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Το «χτίσιμο» αρχίζει στην Αυστρία με το πρώτο φιλικό

Τα πρώτα συμπεράσματα θα μπορέσει να βγάλει απόψε (19:30) o Iβάν Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει επί Αυστριακού εδάφους την Βικτόρια Κίενεν στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας

Παναθηναϊκός: Το «χτίσιμο» αρχίζει στην Αυστρία με το πρώτο φιλικό

Ήρθε η ώρα για τον νέο Παναθηναϊκό!

Η αποστολή του “τριφυλλιού” βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αυστρία όπου και πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν και των κρίσιμων παιχνιδιών με τη Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα βγάλει το απόγευμα της Δευτέρας τα πρώτα του συμπεράσματα, στο φιλικό με την Βικτόρια Κίενεν,το οποίο θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Bad Erlach.

Εκεί βρίσκονται 33 ποδοσφαιριστές:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

Στην Αυστρία αναμένονται τις επόμενες ημέρες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο αλλά και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του στο πρώτο φιλικό, το οποίο θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη συχνότητα της Cosmote TV 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ