ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με… αργεντίνικες γκολάρες στην Αυστρία! (vid)

Κέφια είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση στο Μπαντ Έρλαχ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με... αργεντίνικες γκολάρες στην Αυστρία! (vid)

Η δουλειά επί αυστριακού εδάφους άρχισε και μάλιστα με.. δυναμικό τρόπο για τον Παναθηναϊκού. Με δίτερμα, με φανταστικά γκολ, με τη διάθεση στα ύψη και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μένει ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες χωρίστηκαν για το δίτερμα στις παρακάτω ομάδες: Πράσινη ομάδα: Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κάτρης, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Καμπετσής

Λαχανί ομάδα: Σιδεράς, Ζέκα, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Καλοσκάμης

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ροζ ομάδα: Παλάσιος, Μπερνάρντ, Φρόκου, Κώτσιρας, Φικάι, Γερεμέγεφ

Ο Τσόκαι ήταν μπαλαντέρ και τερματοφύλακες ήταν οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλους.

Στο δίτερμα η μία ομάδα που ήταν έξω, είχε τους ποδοσφαιριστές στις γραμμές και έπρεπε να πασάρουν τουλάχιστον μια φορά για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Τα γκολ ήταν πολλά, αλλά ξεχώρισαν δυο από τους Αργεντινούς του τριφυλλιού. Ένα “ξερό” σουτ του Παλάσιος που καρφώθηκε στο “παράθυρο” και μια γλυκιά λόμπα από τον Μαντσίνι, που με ένα “χάδι” έστειλε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντυπωσιάστηκε από ομαδική συνεργασία και… δεν το έκρυψε! Σε μία συνεργασία της λαχανί ομάδας που άλλαξε γρήγορα την μπάλα και σκόραρε, ο Γιοβάνοβιτς ικανοποιήθηκε απ’ αυτό που είδε και φώναξε: “μπράβο αυτό είναι καλό πράγμα”.

Μετά το τέλος του διπλού, ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη. Θυμίζουμε ότι την περασμένη χρονιά ο Παναθηναϊκός δέχθηκε μόλις ένα γκολ από στατική φάση και σκόραρε συνολικά 13.

Οι στατικές φάσεις ήταν ένα από τα δυνατά του σημεία, κάτι που θέλει να έχει και φέτος!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.