ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Aυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Γκουντάιτις

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Αρούρας Γκουντάιτις.

Παναθηναϊκός: Aυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Γκουντάιτις

Εκτός Ευρώπης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρτούρας Γκουντάιτις που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο θηριώδης σέντερ μετά από μια αρκετά καλή σεζόν με το “τριφύλλι” όπως όλα δείχνουν οδεύει προς Ασία και συγκεκριμένα στα παρκέ της Ιαπωνίας αφού έχει συμφωνήσει με την Αλβάρκ Τόκιο. Μάλιστα, το ίδιο «δρομολόγιο» είχε ακολουθήσει και ο Ντεσόν Τόμας, όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Με την πράσινη φανέλα, ο Γκουντάιτις είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στα ματς της Ευρωλίγκας και άλλους 7.9 πόντους και 4.8 ριμπάουντ στις αναμετρήσεις της Basket League.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.