ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιθανότατα χάνει το Παγκόσμιο!

Καθόλου καλά νέα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιθανότατα χάνει το Παγκόσμιο!

Ο Greek Freak θέλει δεδομένα να παίξει, όμως αντιμετωπίζει εκ νέου ζήτημα στο πόδι του και αυτή την στιγμή το να «κατέβει» με την εθνική μας συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να μην κατέβει.

Η επιθυμία του δύο φορές MVP του ΝΒΑ και πρωταθλητή το 2021 να φορέσει τα γαλανόλευκα είναι δεδομένη, ωστόσο οι πόνοι στο γόνατό του ίσως ν’ αποδειχτούν ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς είναι αναμενόμενο πως και οι Μπακς δε θα δώσουν το πράσινο φως αν δεν είναι 100%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.