ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία και για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση και κεντρικού αμυντικού βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τη «βόμβα» με τον Τόνι Βιλένα.

Στην τελική ευθεία και για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Ολλανδού μέσου Τόνι Βιλένα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανεβάζοντας το επίπεδο στο χώρο του κέντρου. Η συγκεκριμένη συμφωνία επήλθε κάτω από άκρα μυστικότητα με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, να πραγματοποιεί ταξίδι-αστραπή από την Αυστρία όπου βρίσκεται η αποστολή, με προορισμό τη Βαρκελώνη ώστε να κλείσει οριστικά το μεγάλο deal.

Πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” σε συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, o οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα μπορέσει να βάλει δύσκολα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον και τον Μπαρτ Σένκεφελντ αναφορικά με τη θέση στη βασική ενδεκάδα. Όπως είδαμε και στην περίπτωση του Βιλένα, ο Παναθηναϊκός αναζητά και παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι με τις διαπραγματεύσεις να μαίνονται και με τις ομάδες τους.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μπαίνει στη φιλοσοφία του Champions League καθώς ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Ντνίπρο και η αναγκαιότητα για την ενίσχυση του ρόστερ και ιδίως του κέντρου της άμυνας είναι μεγάλη αφού το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι αρκετά “φορτωμένο” κατά τη διάρκειας της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.