ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοσίευμα – βόμβα: «Στο κόλπο για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός» (pic)

Είδηση - βόμβα για τον Παναθηναϊκό!

Δημοσίευμα - βόμβα: «Στο κόλπο για Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Παναθηναϊκός με την βόμβα Σλούκα έχει στα σκαριά και κάποιες άλλες περιπτώσεις, κάτι που προανήγγειλε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Την ίδια στιγμή ο Μόουζες, δημοσιογράφος του «one.co.il» κάνει λόγο για μπάσιμο του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου είπαν ότι η Παναθηναϊκός πυροβολεί για εξαιρετικά… όπλα υψηλής ποιότητας, καθώς θα ήθελε πολύ να δει τον αστέρα Νίκολα Μίροτιτς να φορά την πράσινη φανέλα. Υπενθυμίζουμε ότι τον θέλουν τόσο η Μονακό όσο και Ολυμπιακός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.