ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κινείται για Σαμπάζ Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, Σαμπάζ Νέιπιερ.

«Κινείται για Σαμπάζ Νέιπιερ ο Παναθηναϊκός»

Συνέχεια στις εντυπωσιακές κινήσεις θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός μετά και την “βόμβα” με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, με την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, το “τριφύλλι” φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ, Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος έχει καταγράψει σημαντική θητεία στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, των Ορλάντο Μάτζικ, των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, των Μπρούκλιν Νετς, των Τίμπεργουλβς και των Ουίζαρντς.

Την τελευταία διετία ο Νέιπιερ, αγωνιζόταν στη Ρωσία και τη Ζενίτ, υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.