ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναβαθμίζεται το τμήμα σκάουτινγκ με έξτρα μπάτζετ – Οι πρώτες κινήσεις του Γιάννη Παπαδημητρίου!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει απαντήσει θετικά στην εισήγηση του Γιάννη Παπαδημητρίου και η στελέχωση του νέου τμήματος σκάουτινγκ αρχίζει!

Αναβαθμίζεται το τμήμα σκάουτινγκ με έξτρα μπάτζετ - Οι πρώτες κινήσεις του Γιάννη Παπαδημητρίου!

Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη θετική κατεύθυνση έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, μετά και την ανάληψη της τεχνικής διεύθυνσης από τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο 47χρονος από τον  Γιάννη Αλαφούζο ήταν η εξασφάλιση επιπλέον μπάτζετ για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του τμήματος σκάουτινγκ. Η απάντηση ήταν θετική. «Έχεις ό, τι θελήσεις»,  ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ στον Παπαδημητρίου και ήδη η… δουλειά για το νέο τμήμα σκάουτινγκ έχει αρχίσει.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι κινήσεις για την αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ. Θα υπάρξουν  προσλήψεις για περαιτέρω στελέχωση και καθημερινή εργασία στο Κορωπί. Θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος στο προπονητικό κέντρο,  άρτια εξοπλισμένος με σύγχρονες μηχανές αναζήτησης και data για την καλύτερη και πιο ποιοτική δουλειά στο τμήμα σκάουτινγκ.  Τα πάντα θα καταλήγουν στον Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ ο Μάκης Λιβαθηνός θα παραμείνει ο chief scout. Όλο αυτό θα χτιστεί από τον Σεπτέμβριο με ορίζοντα πρώτων αποτελεσμάτων από το επόμενο καλοκαίρι.

Σύνδεση Παναθηναϊκού Β’ με ακαδημία

Αλλαγές έχουν ήδη γίνει και στο κομμάτι της ακαδημίας αλλά και του Παναθηναϊκού Β΄. Αυτά ήταν από τα πρώτα που έκανε ο Γιάννης Παπαδημητρίου όταν ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση το νέο πλάνο θα υπάρξει σύνδεση της β’ ομάδας με την ακαδημία.  Με ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης, με γυμναστές, εργοφυσιολόγο και φυσικά ίδιο τρόπο παιχνιδιού.

Ηδη, ο Παπαδημητρίου έχει ενημερώσει όλους του εμπλεκόμενους. Ο Σωτήρης Αντωνίου παραμένει προπονητής στον Παναθηναϊκό Β’, έχοντας ενημερωθεί για τη νέα κατεύθυνση και επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο Μάκης Λιβαθηνός. Ο επιτυχημένος Βαγγέλης Σάμιος συνεχίζει  ως  τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, ενώ ο Αντρέας Ντρενόβα θα είναι προπονητής στην Κ19.

Με βάση τη νέα κατεύθυνση ο μέσος όρος ηλικίας στη β’ ομάδα πέφτει. Ο Παναθηναϊκός Β’ θα στελεχωθεί κυρίως από παιδιά της Κ19 και άλλα ταλέντα μέχρι 18 ετών από Ελλάδα και εξωτερικό. Η ομάδα β’ και η ακαδημία μπαίνουν σε μια φιλοσοφία μεταξύ τους σύνδεσης. Ο στόχος είναι με τη νέα δομή να υπάρξουν σταδιακά αποτελέσματα και να βγαίνει ένας παίκτης ανά δύο χρόνια.

Παίρνει στόπερ και τα υπόλοιπα μετά την Ντνίπρο

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός προχωράει άμεσα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Τα υπόλοιπα θα… έρθουν μετά τα ματς με την Ντνίπρο. Θα παίξει ρόλο, φυσικά, και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συνεχίσει το “τριφύλλι”. Τα μεταγραφικά “θέλω” είναι ξεκάθαρακαι αφορούν έναν ακόμη στόπερ και φυσικά δεξί μπακ. Ο στόχοςτου Γιάννη Παπδημητρίου είναι στο τέλος του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός να έχει 22 παίκτες πρώτης γραμμής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.