ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξελίξεις με τον Σάμπαζ Νέιπιερ

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στην υπόθεση του Σαμπάζ Νέιπιερ, λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που ήθελαν τον Αμερικανό να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Εξελίξεις με τον Σάμπαζ Νέιπιερ

Ανατροπή στην υπόθεση του Σαμπάζ Νέιπιερ, λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο ο 31χρονος πλέι μέικερ φαίνεται ότι δεν θα ντυθεί στα “πράσινα” αλλά στα… ερυθρόλευκα, καθώς έχει επέλθει συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο Νέιπιερ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ρωσία με φανέλα της Ζενίτ υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ κατά το παρελθόν έπαιξε στο ΝΒΑ με θητεία με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, των Ορλάντο Μάτζικ, των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, των Μπρούκλιν Νετς, των Τίμπεργουλβς και των Ουίζαρντς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.