ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία και τα φιλικά»

Αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία και τα φιλικά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

“Ήταν καλό τεστ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς στην προετοιμασία. Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν οι καιρικές συνθήκες και να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές ενόψει και του αγώνα με την Ντνίπρο.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών τόσο στην προετοιμασία όσο και στα άλλα φιλικά παιχνίδια. Παίξαμε και με καλές ομάδες με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια. Να είμαστε πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Θα έχουμε και επιστροφές παικτών που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν σήμερα. Μας αφήνει ικανοποιημένους η κατάσταση μέχρι τώρα”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.