ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Μετά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακολούθησε και η ΚΑΕ εκδίδοντας συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο».

Με γνώμονα τη φιλοπατρία της, μέσα από τη μακροχρόνια δράση της επιτέλεσε ένα αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο με επίκεντρο τα παιδιά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα ευάλωτα άτομα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η διαχρονική προσφορά των οποίων στον Παναθηναϊκό και την ελληνική κοινωνία είναι αδιαμφισβήτητη, για τη δυσβάστακτη απώλειά τους.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.