ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Canadair στην Κάρυστο: Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση

Η επιχείρηση έρευνας διάσωσης στο σημείο πτώσης του Canadair, που επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο, είναι σε εξέλιξη.

Canadair στην Κάρυστο: Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελικόπτερο από την ομάδα που επιχειρεί αποβίβασε ήδη, από αέρος με γάντζο, διασώστη στο σημείο, όπου υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω των καυσίμων (κηροζίνης) του Canadair που κατέπεσε. Μαζί με τα πυροσβεστικά οχήματα, έχει σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βρίσκεται σε αναμονή.

Σχετικά με την πτώση του Canadair, σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση το οπτικό υλικό, το αεροσκάφος τη στιγμή που έκανε την προσβολή της φωτιάς στον Πλατανιστό Καρύστου και στη φάση της άφεσης του νερού προσέκρουσε με το δεξί φτερό σε δέντρο, αποκόπηκε ο δεξιός πλωτήρας, γεγονός που αύξησε τη δεξιά κλίση του αεροσκάφους και προσέκρουσε στο έδαφος.

Πρόκειται για ένα CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας με πλήρωμα 2 χειριστές, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο το πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούσαν στην περιοχή ενώ, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας – διάσωσης για τους δύο Ιπταμένους. Στην περιοχή έχουν σπεύσει 1 ελικόπτερο Super Puma και 1 ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και 1 ελικόπτερο S-70 του Πολεμικού Ναυτικού.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.