ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς-Είμαι ευτυχισμένος που παίζω στον Παναθηναϊκό»

Στη συγκέντρωση και την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, απέδωσε τη νίκη επί της Ντνίπρο ο MVP, της αναμέτρησης του Κόζιτσε, Χουάνκαρ, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη Σλοβακία.

Χουάνκαρ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς-Είμαι ευτυχισμένος που παίζω στον Παναθηναϊκό»

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο Κόζιτσε, ανέδειξε μετά το 3-1 επί της Νντίπρο ο MVP της αναμέτρησης, Χουάνκαρ.

Ο πολύπειρος Ισπανός μπακ, αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του “τριφυλλιού”, την οποία απέδωσε στη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον “ανταγωνισμό” με τον Μλαντένοβιτς για τη θέση του αριστερού μπακ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ήταν η 100η εμφάνιση σου με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, δήλωσες πως αυτό ήταν το παιχνίδι και όχι απλά ένα παιχνίδι. Και τελικά, έκανες το παιχνίδι της ζωής σου.

«Κρατάω την καλή δουλειά που έκανε η ομάδα. Δυστυχώς, δεχτήκαμε τελευταία στιγμή ένα γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Σε προσωπικό επίπεδο, εδώ βρίσκομαι, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό κάνω. Το σημαντικό είναι η συνολική εικόνα και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι, γιατί τίποτα δεν τελείωσε ακόμα».

-Είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο πρώτο επίσημο της σεζόν, κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέραμε πως να δουλέψουμε και πως να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Ουσιαστικά, ήμασταν αποτελεσματικοί όταν έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις».

-Ο ανταγωνισμός με έναν εξίσου ποιοτικό παίκτη στην ίδια θέση, τον Μλαντένοβιτς, σε έχει ωφελήσει; Ίσως είναι η πιο δυναμική εκκίνηση σου, όσο βρίσκεσαι στην Αθήνα;

«Όχι, δεν έχει σχέση. Είμαι ένας παίκτης ο οποίος είναι δίπλα στον συμπαίκτη του, θέλω να είμαστε και οι δύο δυνατοί. Αν μπορείτε να θυμηθείτε τη δεύτερη σεζόν μου στον Παναθηναϊκό, έλεγαν ότι δεν είχα ανταγωνιστή για τη θέση μου, όμως εγώ έκανα μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι. Εγώ σέβομαι τους συμπαίκτες μου, το ρόστερ έχει άλλον έναν πολύ καλό αριστερό μπακ και βρισκόμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο».

-Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο βλέπουμε ένα-ένα τα πράγματα. Όμως, επειδή η πρόκριση στους ομίλους του Champions League σε εμάς μοιάζει με βουνό για τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες πως το βλέπουνε; Πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;

«Πρόπερσι έμοιαζε βουνό να κατακτήσουμε έναν τίτλο, αλλά κατακτήσαμε το Κύπελλο. Πέρυσι κανένας δεν περίμενε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και παρά λίγο να το πάρουμε. Τώρα διεκδικούμε την πιθανότητα να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Αν υπάρχει κάτι καλό στο ποδόσφαιρο, είναι πως μπορείς συνέχεια να μεγαλώνεις».

-Είσαι πια παλιός στην ομάδα και έχεις γνωρίζεις καλά τη στήριξη του κόσμου.

«Πάντα το έλεγα. Όπου και να πάμε, είναι δίπλα μας. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί για τους οποίους έχω αγωνιστεί. Θα το επαναλάβω ξανά… Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, πιο ευτυχισμένος από το να παίζω για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.