ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκρήξεις στην Νέα Αγχίαλο! Καίγεται αποθήκη πυρομαχικών!

Συναγερμός στη Νέα Αγχίαλο, όπου μαίνεται η φωτιά που καίει από χθες περιοχές στη Μαγνησία, καθώς ακούγονται συνεχείς και ισχυρές εκρήξεις από αποθήκη πυρομαχικών, που βρίσκεται 4χλμ. βορειοδυτικά της Αγχιάλου και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ έχει εκκενωθεί από το προσωπικό.

Εκρήξεις στην Νέα Αγχίαλο! Καίγεται αποθήκη πυρομαχικών!

Η αποθήκη πυρομαχικών βρίσκεται 6χλμ. από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, της οποίας επίσης οι αποθήκες εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους. Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ κρίνουν την κατάσταση ανησυχητική.

Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι της Αγχιάλου, καθώς τρομαγμένοι κάτοικοι και τουρίστες εγκαταλείπουν την περιοχή. Στο σημείο, και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προσπαθεί να τους καθησυχάσει. Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί πηγαίνουν κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα, καλώντας του πολίτες να φύγουν.

Mέσα σε λίγα λεπτά, έφυγαν οι κάτοικοι από τον Άγιο Γεώργιο Κυνηγών, τη Χρυσή Ακτή, τον Μάραθο και την Κριθαριά καθώς έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν τις περιοχές τους

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 498.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κάτοικοι στο χωριό Καστράκι εκκενώνουν προς Μικροθήβες, σύμφωνα με το μήνυμα του 112.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας κάλεσε για εκκένωση όσους κατοίκους βρίσκονται στις εξής περιοχές: Νέα Αγχίλαος, Στουπί, Βελανιδιά, Μάραθος, Κριθάρια, Σωρός, Χρυσή Ακτή Παναγιάς και Άγιος Γεώργιος.

Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 5 πυροσβεστικά αεροσκάφη, 85 πυροσβεστικά οχήματα, 8 πεζοπόρα τμήματα, δεκάδες υδροφόρες του Δήμου Βόλου, αλλά και πολλές ιδιωτικές, καθώς και εκατοντάδες εθελοντές.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το μέτωπο της φωτιάς που διασπάσθηκε προς δύο κατευθύνσεις και κύκλωσε επί της ουσίας τον Βόλο είχε περίμετρο που ξεπερνούσε τα 45 χιλιόμετρα και κατέκαψε πάνω από 50.000 στρέμματα καλλιεργήσιμες γης, αλλά και αγροτικές και δασικές εκτάσεις.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.