ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Έχει λείψει η Ευρώπη – Απόψε να πετύχει τον πρώτο στόχο ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μιλά για την μεγάλη αποψινή πρόκληση του Παναθηναϊκού, το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και την αναζήτηση στόπερ.

Δεσύλλας: «Έχει λείψει η Ευρώπη - Απόψε να πετύχει τον πρώτο στόχο ο Παναθηναϊκός»

Να ολοκληρώσει την αποστολή της πρόκρισης απέναντι στη Ντνίπρο θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (20:30) εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του επιστροφή σε ομίλους, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μισή δουλειά στη Σλοβακία και θέλει απόψε να την ολοκληρώσει, για να πετύχει τον πρώτο χρονικά στόχο της σεζόν, την πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αν τα καταφέρει, μετά θα πάει χωρίς πολύ μεγάλο άγχος στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, η οποία σίγουρα είναι το φαβορί. Η Ευρώπη έχει λείψει από όλο τον οργανισμό, από μια ομάδα που ήταν συνδεδεμένη με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα είναι σημαντικό ότι απόψε μπορεί ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει ότι θα παίζει μεσοβδόμαδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο», τόνισε.

«Δεν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, πλην της αναγκαστικής του Γεντβάι αντί του τραυματία Σένκεφελντ. Ο Παναθηναϊκός δεν θα διαφοροποιήσει την τακτική του λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, θα μπει για να έχει τον έλεγχο και για να σκοράρει. Θα μπει για τη νίκη και τη θέλει για πολλούς λόγους. Ο πρώτος στόχος είναι φυσικά η πρόκριση, αλλά αν έρθει και με δεύτερη νίκη… ακόμη καλύτερα», πρόσθεσε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σχετικά με την αναζήτηση στόπερ είπε: «Μέχρι την Πέμπτη πρέπει να δηλώσει λίστα στην UEFA ο Παναθηναϊκός, οπότε περιμένουμε τον εκλεκτό για το κέντρο άμυνας. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και αναμένουμε το αποτέλεσμα άμεσα. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Σένκεφελντ, δεν θα καιγόταν να πάρει τόσο άμεσα στόπερ, αλλά θα πήγαινε πιο πίσω το θέμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.