ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το εξάρι που έρχεται και το ξεκάθαρο σκεπτικό για την ενίσχυση!

Ο Παναθηναϊκός δεν κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ, απλώς και μόνο για να κάνει μια ακόμη μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Το εξάρι που έρχεται και το ξεκάθαρο σκεπτικό για την ενίσχυση!

Ο Παναθηναϊκός δεν κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ, απλώς και μόνο για να κάνει μια ακόμη μεταγραφή.

Το θέμα του “εξαριού” είναι κάτι που βρισκόταν υπό συζήτηση στο “τριφύλλι” από το τέλος της σεζόν. Εν τέλει, πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί παίκτης με έναν και μόνο σκοπό: Να αναβαθμιστεί ποιοτικά η θέση και να προστεθούν νέα στοιχεία σε αυτή. Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός δεν κινείται απλώς και μόνο για να κάνει μια μεταγραφή, αλλά για να βάλει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θα του δώσει το κάτι παραπάνω στη θέση αυτή!

Ως “εξάρια” αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ρούμπεν, Ζέκα και Τσόκαι, ενώ μπορεί να αγωνιστεί εκεί και ο Τσέριν. Ο πρώτος θεωρείται τώρα βασικός, ο Ζέκα πρέπει να βρει ρυθμό για να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής και να βοηθήσει, ενώ ο Τσόκαϊ είναι ξεκάθαρα εναλλακτική επιλογή. Στο ρόστερ είναι και ο ελπιδοφόρος Φρόκου, που είχε κι αυτός την ατυχία να τραυματιστεί στον χιαστό πέρυσι, αλλά θα τον δούμε σταδιακά. Συνεπώς, ο αμυντικός χαφ που θα ντυθεί στα πράσινα θα είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος αυτομάτως θα διεκδικήσει θέση βασικού.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Γίνονται συζητήσεις και σύντομα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πάντως, όσα σενάρια και φήμες έχουν δει το τελευταίο 24ωρο το φως δημοσιότητας, δε φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.