ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οι οδομαχίες έξω από την OPAP Arena – Σοκάρουν τα video (vids)

Σοκάρουν τα βίντεο.

Οι οδομαχίες έξω από την OPAP Arena - Σοκάρουν τα video (vids)

Τα άγρια επεισόδια είχαν ως επίκεντρο την πλατεία έξω από τον ατσάλινο αετό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρά τραυματισμένους, ενώ τα πρώτα βίντεο που κυκλοφορούν προκαλούν σοκ.

Όπως φαίνεται από το οπτικοακουστικό υλικό οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή με καδρόνια, ενώ υπάρχει και σοβαρά τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.