ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Θα έπρεπε να είναι δύο μέρες χαράς, αλλά τελικά σημαδεύτηκαν από τον χαμό ενός παιδιού»

Στον άδικο χαμό του οπαδού της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη συνέντευξη Τύπου της αυριανής αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ. Όσα είπε για την αναμέτρηση της Λεωφόρου αλλά και συνολικά τις δύο μονομαχίες με τους Μασσαλούς.

Γιοβάνοβιτς: «Θα έπρεπε να είναι δύο μέρες χαράς, αλλά τελικά σημαδεύτηκαν από τον χαμό ενός παιδιού»

Αναλυτικά τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Συνέντευξη Τύπου για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από Κροάτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού του Champions League.

Για τον χαμό του οπαδού της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μιχάλη. Έπρεπε αυτές να είναι δύο όμορφες μέρες για όλους που έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και από το θάνατο ενός παιδιού. Είναι δύσκολες ώρες γι΄ άλλους και η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες που μπορούσε να γίνει».

Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League: «Ήταν ένας από τους στόχους μας και το καταφέραμε με τη Ντνίπρο. Η περσινή πορεία μας στο πρωτάθλημα δεν μας αφήνει να μην κυνηγήσουμε το μεγαλύτερο όνειρό μας που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει την τακτική του: «Σαν ομάδα σίγουρα δεν έχουμε κάποιο σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Με τη γνώση ότι αύριο παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αλλάξουν αυτοί τον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Για το αν έχει ομοιότητες το αυριανό ματς από αυτό που έπαιξε με τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Λυόν πριν χρόνια: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση. Παίζουν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας, αλλά θα δώσουμε ότι έχουμε για να προκριθούμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία αύριο: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Εμείς πρέπει να κάνουμε και τα δύο παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι καλό για μας».

Για το πως βλέπει την καινούργια φετινή έκδοση της Μαρσέιγ: «Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που την παρακολουθούμε γενικά όχι μόνο όταν την έχουμε αντίπαλο. Με την αλλαγή προπονητή και με τις προσθήκες καινούργιων παικτών είναι καλύτερη από πέρυσι. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Είναι στον δρόμο μας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι η Μαρσέιγ θα παίξει με δύο επιθετικούς και ποιο είναι το κλειδί για τη νίκη: «Η Μαρσέιγ δεν είναι μόνο οι δύο παίκτες μπροστά. Έχουν γενικώς καλούς ποδοσφαιριστές. Το βασικό πράγμα είναι να είμαστε πειθαρχημένοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να είμαστε οργανωμένοι τόσο στην επίθεση και στην άμυνα. Θέλει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Όταν θα έχουμε την κατοχή της μπάλας θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πόσο ποιο άνετος νιώθει επειδή έχει προκριθεί η ομάδα σε ομίλους: «Έχουμε να χάσουμε αρκετά. Όλοι θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Hollywood του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όταν παίζεις απέναντι στην Μαρσέιγ δεν μπορείς να είσαι άνετος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε την μέγιστη προσπάθεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ελπίζουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα δεν είμαστε άνετοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.