ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διχασμένος» ο Σισέ για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Με δηλώσεις του στη γαλλική «Εquipe» o πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να επιλέξει ποια υποστηρίζει από τις δυο ομάδες.

«Διχασμένος» ο Σισέ για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Χωρισμένη στη μέση θα είναι την Τετάρτη η καρδιά του Τζιμπρίλ Σισέ για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ. Ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» και των Μασσαλών έκανε δηλώσεις στην «Equipe» και όταν κλήθηκε να πει με ποια ομάδα θα είναι, ανέφερε: «Η καρδιά μου δεν με αφήνει να επιλέξω».

Για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης: «Αν δούμε τα δύο ρόστερ, έχει ένα μικρό προβάδισμα η Μαρσέιγ, αλλά δεν κερδίζεις πάντα τα ματς όταν έχεις καλύτερη ομάδα»

Για το επίπεδο της Μαρσέιγ και το πού θα τερμάτιζε στη Ligue 1, είπε: «Θα την έβαζα μεταξύ 5ης και 8ης θέσης. Ωστόσο, μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό μπορεί να λυγίσει την οποιαδήποτε ομάδα. Έχουν κάνει καλές κινήσεις, είναι μία ομάδα που παίζει μπάλα και μπορεί να σκοράρει και διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή».

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.