ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα από τη «μεταμόρφωση» του ΟΑΚΑ! (Vid)

Η αλλαγή του εξελιγμένου χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ ενόψει των ευρωπαϊκών εντός έδρας αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα πλάνα των εργασιών προϊδεάζουν τον κόσμο για μια εντυπωσιακή "μεταμόρφωση".

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα από τη «μεταμόρφωση» του ΟΑΚΑ! (Vid)

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτοποριακό έργο στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ενόψει και των εντός έδρας ευρωπαϊκών ματς του Παναθηναϊκού.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η “πράσινη” ΠΑΕ έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κόστος, για ένα εντυπωσιακό έργο, το οποίο θα μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε… χαλί.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και τα έργα της οποίας θα ολοκληρωθούν στις 17 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Μαρσέιγ, τα ματς με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών”.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από τη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού Σταδίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.