ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πλήρως ανακαινισμένο το Μετς που θα φιλοξενήσει τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει εδώ και λίγους μήνες στο Μετς.

Πλήρως ανακαινισμένο το Μετς που θα φιλοξενήσει τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην εύρεση έδρας για τις δύο ομάδες βόλεϊ του Ερασιτέχνη, ωστόσο, έπειτα από προσωπική επικοινωνία του Δημάρχου Αθηναίων, με τον πρόεδρο του Α.Ο., Παναγιώτη Μαλακατέ βρέθηκε η λύση μέσω του κλειστού στο Μετς, το οποίο ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Αθηναίων και θα αποτελέσει το «σπίτι» του «τριφυλλιού» την επόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα προπονούνται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκαν εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ στο γήπεδο του Μετς, αλλά κι εκσυγχρονισμός του χώρου που φιλοξενούνται οι αγώνες του βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, το κλειστό γήπεδο στο Μετς μεταμορφώθηκε πρόσφατα από τον Δήμο Αθηναίων σ’ έναν ασφαλή, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο άθλησης. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν ένα ευρύ «πλέγμα» τεχνικών εργασιών, αναβαθμίζοντας τις υφιστάμενες υποδομές του γηπέδου.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παρκέ του γηπέδου μπάσκετ ανακατασκευάστηκε πλήρως, απέκτησε νέες διαγραμμίσεις, ώστε οι αθλούμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτροϋδραυλικές μπασκέτες τύπου FIBA και πραγματοποιήθηκαν έργα βελτίωσης του φωτισμού οροφής, αξιοποιώντας την τεχνολογία LED.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.