ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αράο: «Θα δώσω και το αίμα μου για την ομάδα – Ήρθα για τίτλους» (Vid)

Ο Ουίλιαν Αράο στις πρώτες του δηλώσεις στο PAO TV τόνισε ότι είναι έτοιμος να θυσιαστεί για το τριφύλλι.

Αράο: «Θα δώσω και το αίμα μου για την ομάδα - Ήρθα για τίτλους» (Vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουίλιαν Αράο στο PAO TV:

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στην απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Ο βασικός λόγος είναι γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει τίτλους. Εγώ είμαι νικητής και σε άλλους συλλόγους κατάφερα να κερδίσω τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έχει καιρό να κερδίσει το πρωτάθλημα και ήθελα να έρθω εδώ για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Ο σύλλογος έκανε μεγάλη προσπάθεια να με φέρει, όπως και εγώ. Είμαι χαρούμενος, θεωρώ οτι και ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος όπως και εγώ. Ελπίζω οτι θα είμαι σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων».

Προτού έρθει συνέλεξες πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό; Γνωρίζεις τη νέα σου ομάδα;

«Φυσικά, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του, έχουν αγωνιστεί αρκετοί θρύλοι εδώ ειδικά ένας αγαπημένος μου, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ήταν ένας εκ των κορυφαίων στη θέση μου. Ξέρω κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Μίλησα με τον Μπερνάρ για τον σύλλογο, για τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και εγώ ήρθα για να βοηθήσω.»

Σε ατομικό επίπεδο ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να πετύχεις στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Γνωρίζω οτι υπάρχει συναγωνισμός, σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά θέλω να παίζω σε όλα τα ματς και να μην έχω τραυματισμούς, να γίνω κορυφαίος στο πρωτάθλημα στα κλεψίματα, στις ανακτήσεις μπάλας, εάν μπορέσω να δώσω ασίστ. Αυτά είναι κάποια πράγματα που θέτω ως στόχους, αλλά δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να δείξω στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό.»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί σε λαοφιλείς ομάδες. Και ο Παναθηναϊκός είναι μία από αυτές. Τι θα έλεγες στους φιλάθλους της ομάδας;

«Μπορώ να υποσχεθώ οτι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το αίμα μου για αυτή την ομάδα. Θα δώσω μάχη για κάθε μπάλα σε κάθε παιχνίδι, δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Θα κάνω τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου για να είμαι στην καλύτερο κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα. Με τους συμπαίκτες μου θα πετύχουμε στους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.