ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρεθ: «Δώσαμε μια μάχη και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Μαρσέιγ, αναφέρθηκε στη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού, την οξυδέρκεια του στη φάση του κερδισμένου πέναλτι, αλλά και τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπράγκα.

Πέρεθ: «Δώσαμε μια μάχη και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέρεθ:

Για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Ερχόμασταν με το σκεπτικό να περάσουμε, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά ξέραμε ότι θα είναι κάτι δύσκολο. Δεχθήκαμε γρήγορα ένα γκολ που δεν έπρεπε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε και δεύτερο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δώσαμε την μάχη μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Για το γεγονός ότι όταν έγινε το πέναλτι ήταν ο πρώτος που έτρεξε στον διαιτητή: «Εκεί που ήμουν το είδα καθαρά και ξεκίνησα να διαμαρτύρομαι καθώς ήξερα ότι ήταν πέναλτι. Έπρεπε να πιέσουμε την κατάσταση και αυτό έκανα, καθώς αυτός πιστεύω ότι ήταν ο σωστός τρόπος για να το διεκδικήσουμε. Δεν μας το χάρισαν, υπήρχε παράβαση».

Για το γεγονός ότι έκανε το ίδιο και στο γκολ που ακυρώθηκε της Μαρσέιγ του Βιτίνια: «Κοιτάξτε θα ήταν μια απογοήτευση αν δεχόμασταν γκολ σε εκείνο το σημείο. Οι συμπαίκτες μου φώναζαν ότι υπήρχε παράβαση και τελικά είχαμε δίκιο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός και αν μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπράγκα: «Κοιτάξτε εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαστε βέβαια μια ομάδα με λιγότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Η Μπράγκα έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από μας, αλλά εμείς έχουμε το μυαλό μας καρφωμένο στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.