ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμένει… άρρωστος με τον Παναθηναϊκό ο Μουνιέ (Pic)

O Aντονί Μουνιέ μπορεί να έχει αποχωρήσει αρκετά χρόνια από τον Παναθηναϊκό όμως δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τα "πράσινα" συναισθήματα του.

Παραμένει... άρρωστος με τον Παναθηναϊκό ο Μουνιέ (Pic)

Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετρούν αντίστροφα για τις αναμετρήσεις με την Μπράγκα στις οποίες το “τριφύλλι” θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League μετά από 13 χρόνια.

Ήδη άπαντες στον σύλλογο προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Τετάρτης, αλλά και τη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ με τα εισιτήρια να έχουν τεθεί στην κυκλοφορία από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8).

Ωστόσο ένας από αυτούς που επιθυμούν να δώσουν το παρών στη μεγάλη βραδιά είναι και ένας πρώην “πράσινος”.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος για τον Αντονί Μουνιέ ο οποίος δεν κρύβει τα συναισθήματα του για την ομάδα ακόμη και τώρα.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος με αφορμή το πρωτοποριακό έργο που έγινε στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ θέλησε να σχολιάσει κάτω από το ποστ της ΠΑΕ προκειμένου να εξασφαλίσει εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.