ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά της επίθεσης στον Μιχάλη «ξεσκονίζουν» οι Αρχές – Στο κάδρο νέα πρόσωπα, θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ

Νέο κύκλο ταυτοποιήσεων εμπλεκομένων προσώπων στην αιματηρή επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς έξω από το OPAP ARENA, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, ξεκίνησε η Αστυνομία.

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά της επίθεσης στον Μιχάλη «ξεσκονίζουν» οι Αρχές - Στο κάδρο νέα πρόσωπα, θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ

Το σημαντικό είναι ότι όπως λένε «πηγές» στο newsit.gr, σε αυτόν τον κύκλο των ερευνών θα κληθούν για εξηγήσεις και οπαδοί της ΑΕΚ που φέρεται να ενεπλάκησαν σε «μάχες» με τους χούλιγκανς κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως τραγική συνέπεια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Μάλιστα, οι έρευνες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, καθώς υπάρχουν βίντεο που εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή και κάνουν τους αξιωματικούς να εκτιμούν ότι αποτυπώνουν ακόμα και τη στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης δέχεται τη θανατηφόρα μαχαιριά στο μπράτσο.

Πηγή:newsit.gr

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.