ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην Πορτογαλία ο Σαριέγκι! (Pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία καθώς την αποστολή επισκέφθηκε ο πάλαι ποτέ αρχηγός της ομάδας, Γιόσου Σαριέγκι.

Παναθηναϊκός: Στην Πορτογαλία ο Σαριέγκι! (Pics)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στο πλαίσιο των playoffs του Champions League.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην Ιβηρική χώρα από το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και εγκαταστάθηκαν και προπονήθηκαν στο “Municipal ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Ωστόσο σήμερα το πρωί μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της ομάδας, αφού την αποστολή στο ξενοδοχείο επισκέφθηκε ο Γιόσου Σαριέγκι!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βάσκος πρώην στόπερ και αρχηγός του Παναθηναϊκού, που πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο Μιλάνο για τη νίκη επί της Ίντερ το 2008 συνομίλησε και φωτογραφήθηκε τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Δείτε τη φωτογραφία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.