ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα highlights με την Μπράγκα (Vid)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία και πλέον θα παίξει τα «ρέστα» του στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Παναθηναϊκός: Τα highlights με την Μπράγκα (Vid)

Ο Παναθηναϊκός έχασε αλλά δεν χάθηκε στην Πορτογαλία. Οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς για τα playoffs του Champions League γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα και πλέον η πρόκριση στους ομίλους θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.