ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Το πλεονέκτημα η Μπράγκα, θα παλέψουμε σκληρά για να περάσουμε»

Η Μπράγκα τιμώρησε τα λάθη του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος εκτίμησε ότι η πορτογαλική ομάδα είναι μεν το φαβορί για την πρόκριση αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να περάσει στους ομίλους.

Γιοβάνοβιτς: «Το πλεονέκτημα η Μπράγκα, θα παλέψουμε σκληρά για να περάσουμε»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το Μπράγκα – Παναθηναϊκός 2-1:

«Νομίζω κάναμε τα περισσότερα πράγματα καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα και τις δυσκολίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια στεκόμασταν καλά στο γήπεδο, μπορούσαμε να ελέγχουμε το ματς χωρίς να κινδυνεύουμε. Όμως είναι τέτοιο το επίπεδο αυτό που το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Ήταν σκληρό το 2-0 για μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως σίγουρα είναι καλό που επιμείναμε και μειώσαμε σε 2-1.

Είναι σημαντικό αυτό το σκορ αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα, είναι καλό σκορ για αυτή. Αλλά και από την πλευρά μας σίγουρα θα προσπαθήσουμε περισσότερο να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι, να περιορίσουμε τον αντίπαλο και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.