ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr: «Τρελάθηκα με αυτά που διάβαζα για τον Αντράζ – Είμαστε όλοι μάζι και στα εύκολα και στα δύσκολα»

Το δικό του μήνυμα στήριξης στον Αντράζ Σπόραρ για την κριτική που δέχτηκε έστειλε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέσα από το Panathinaikos24.gr. Τι είπε για την εμφάνισή του, για τον επαναληπτικό και το… γεμάτο ΟΑΚΑ.

Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr: «Τρελάθηκα με αυτά που διάβαζα για τον Αντράζ – Είμαστε όλοι μάζι και στα εύκολα και στα δύσκολα»

Στο πλευρό του Αντράζ Σπόραρ στέκεται και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέσα από τη συνέντευξή του στο Panathinaikos24.gr.

Ο Ιταλός γκολκίπερ χαρακτήρισε άδικη και απαράδεκτη την κριτική που δέχεται ο Σλοβένος φορ τονίζοντας ότι όλοι μπορεί να κάνουν λάθη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία του γκολ του Μαντσίνι, στον μεγάλο στόχο του Champions League, αλλά και στο τι πρέπει να κάνει το τριφύλλι για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το χρυσό εισιτήριο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Panathinaikos24.gr:

Πόσο σημαντικό θεωρείς ότι μπορεί να είναι το γκολ που έβαλε ο Παναθηναϊκός στο τέλος;

«Πιστεύω θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και το αξίζαμε. Φυσικά αυτό ισχύει αν ξεκινήσουμε καλά και παίξουμε γενικότερα καλά από το πρώτο λεπτό στο ματς της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League καθώς είναι από την αρχή της σεζόν ο πρώτος μεγάλος μας στόχος».

Δύο λεπτά πριν το 2-1 είχες μια πολύ σημαντική επέμβαση και γενικότερα έχεις βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πως νιώθεις γι΄ αυτό;

«Δεν έχει σημασία αυτό. Η ομάδα είναι πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Νομίζω ότι είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο των ομίλων του Champions League. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από την απόδοση του καθένα από εμάς. Όλοι θυσιάζουμε το «εγώ» μας και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Να θυσιαστούμε για τον Παναθηναϊκό, ώστε να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Φυσικά και πρέπει να δώσουμε το 100% στη ρεβάνς, καθώς αν δεν το κάνουμε δεν θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Από το τέλος του παιχνιδιού με την Μπράγκα και μετά γράφονται διάφορα απαράδεκτα για τον Σπόραρ και την ευκαιρία που έχασε. Τι έχεις να πεις γι΄ όλα αυτά ;

«Τα έχω δει και εγώ αυτά και πραγματικά έχω εκνευριστεί πάρα πολύ. Ο Αντράζ δουλεύει σκληρά και θυσιάζεται καθημερινά για την ομάδα. Είναι επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. Όλοι μπορεί να κάνουν λάθη, αλλά σημασία έχει πόσο θυσιάζεσαι για αυτή την ομάδα. Ο Αντράζ δίνει τα πάντα και αυτά που γράφονται και λέγονται είναι πραγματικά απαράδεκτα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο μπορεί να γίνουν και λάθη. Είναι φυσιολογικό.

Εχω βρεθεί και εγώ κάποια στιγμή στη θέση του. Όλοι μας τον στηρίζουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαστε μια οικογένεια τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Επαναλαμβάνω ότι ο Αντράζ είναι επαγγελματίας και μας έχει βοηθήσει στο παρελθόν και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον».

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε ένα γήπεδο γεμάτο με 60.000 φίλους του Παναθηναϊκού;

«Θα είναι εκπληκτικό. Ανυπομονώ για την Τρίτη. Έχουμε ένα στόχο και πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα για να προκριθούμε. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει όπως κάνει και στην Λεωφόρο. Το ΟΑΚΑ γεμάτο θα είναι κάτι εντυπωσιακό πραγματικά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.