ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσκάλεσε όλο τον Ερασιτέχνη ο Αλαφούζος την Τρίτη με την Μπράγκα

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσκάλεσε όλο τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Μπράγκα.

Προσκάλεσε όλο τον Ερασιτέχνη ο Αλαφούζος την Τρίτη με την Μπράγκα

Από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσουν οι αθλητές και οι προπονητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την αναμέτρηση με την Μπράγκα, μετά από πρόσκληση του Γιάννη Αλαφούζου.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αρκετοί αθλητές του Ερασιτέχνη έχουν βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειας της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά με την κίνηση αυτή, η ΠΑΕ ήθελε να δείξει το άψογο κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων των τμημάτων.

Eτσι το τριφύλλι θα έχει την υποστήριξη και των αθλητών του ΑΟ πέραν από των 60.000 φίλων του στο κρισιμότερο παιχνίδι της τελευταίας 10ετίας για τους πράσινους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι θέλουν να προκριθούν σε ομίλους Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, ωστόσο όλοι πιστεύουν στον Γιοβάνοβιτς και στους παίκτες του, οι οποίοι ήδη έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα τη φετινή σεζόν. παρότι είναι στην αρχή της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.