ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούμπεν: «Ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο – Θα κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση»

Το μήνυμα του Ρούμπεν Πέρεθ ενόψει Μπράγκα, μέσω των όσων τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ρούμπεν: «Ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο – Θα κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση»

Το μήνυμα του Ρούμπεν Πέρεθ ενόψει Μπράγκα, μέσω των όσων τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Για το αν ότι θα παίξουν μπροστά σε 65.000 κόσμο τους δίνει αυτοπεποίθηση: «Η σκέψη μας είναι τι θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι θα είναι από την αρχή δίπλα μας. Θα μας βοηθούν, θα μας στηρίζουν και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας».

Για το αν είναι ισορροπημένες οι πιθανότητες πρόκρισης: «Ισως πριν από τον αγώνα στην Πορτογαλία γνωρίζαμε πως παίζει, αλλά την είδαμε κιόλας. Το αποτέλεσμα ήταν 2-1, το εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζεται πλέον ως διπλό. Εχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό αγώνα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας τους λόγω του ότι πολλοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν ανάλογες εμπειρίες: «Εάν σας έλεγα όχι θα σας έλεγα ψέματα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για την ιστορία, για τον σύλλογο και για την επιστροφή μας στα σαλόνια. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Στην Μασσαλία παλέψαμε για 120 λεπτά και τα καταφέραμε. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα».

Για το ποια θεωρεί ότι είναι τα θετικά: «Είναι μια δυνατή ομάδα. Έχει εμπειρία στις στατικές φάσεις. Βλέπω ότι είναι ένα καλό σύνολο και προσβλέπω σε έναν καλό αγώνα».

Για το αν θα φανταζόταν πριν ένα μήνα ότι βρίσκεται στο σημείο αυτό η ομάδα: «Είναι κάτι που εδώ και εβδομάδες το συζητούσαμε. Το βλέπαμε σαν κάτι δύσκολο, όμως τα καταφέραμε. Η ομάδα δυνάμωσε με τις προσθήκες και τα καταφέραμε. Μας χωρίζει ένα γκολ από την πρόκριση και θα κάνουμε το καλύτερο για να την πετύχουμε».

Για το αν θα επηρεαστεί η Μπράγκα από την καυτή ατμόσφαιρα: «Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που οι αντίπαλοι δεν θα αισθανθούν ότι παίζουν στην έδρα τους. Δεν θα είναι εύκολο γι΄ αυτούς. Θα μας προτρέψουν να κερδίσουμε. Όπως και στη Λεωφόρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.