ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον Πειραιά – Συγγενείς επιβατών περίμεναν το Blue Horizon στο Ηράκλειο

Στην Κρήτη και το Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Blue Horizon. Στο λιμάνι κατέφτασαν δεκάδες συγγενείς των επιβατών, που βρίσκονται στο πλοίο από το βράδυ της Τρίτης όταν και εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον Πειραιά - Συγγενείς επιβατών περίμεναν το Blue Horizon στο Ηράκλειο

Στο λιμάνι κατέφτασαν δεκάδες συγγενείς των επιβατών, που βρίσκονται στο πλοίο από το βράδυ της Τρίτης όταν και εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Οι συγγενείς δεν μπορούν να κρύψουν το σοκ τους από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις εγκληματικές ενέργειες που οδήγησαν στον θάνατο του Αντώνη. Μάλιστα όπως συζητούσαν, οι επιβάτες του πλοίου ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.

Στο Λιμάνι του Ηρακλείου το Blue Horizon – Συγκεντρωμένοι δεκάδες συγγενείς των επιβατών (φωτο και νέο σοκαριστικό βίντεο)
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 409.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα τόσο οι συγγενείς, όσο και οι επιβάτες, εξέφρασαν την πλήρη οργή τους για τη στάση του καπετάνιου που δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις τους για να σωθεί ο 36χρονος αλλά και του πληρώματος που στέρησε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο τόσο άδικα.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.