ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βόμβα» από Ισπανία: Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ

Μετά από την απόλυση του Κίκε Σετιέν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ τα ονόματα για τον υποψήφιο αντικαταστάτη δίνουν και παίρνουν, με το όνομα του Ραούλ να προστίθεται στη λίστα.

«Βόμβα» από Ισπανία: Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ

«Τρέχει» για να βρει τον αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν πριν τον Παναθηναϊκό η Βιγιαρεάλ!

Τα «κίτρινα υποβρύχια» μετά την απόλυση του 64χρονου τεχνικού, έχουν ήδη εξετάσει πολλές περιπτώσεις, με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, να έχουν κάνει λόγο για απόρριψη της πρότασης από τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, αλλά και για έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο των Ζουλιέν Λοπετέγκι και Πατσέτα.

Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο από τη χώρα της Ιβηρικής στο φως της δημοσιότητας, πέραν του ονόματος και του πολύπειρου, Κίκε Φλόρες, ήρθε και εκείνο του θρυλικού Ραούλ!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «σημαία» της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το «DAZN» βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Βιγιαρεάλ, ωστόσο μοναδικός βραχνάς στην υπόθεση είναι η απειρία του αφού ο βετεράνος Ισπανός στράικερ δεν έχει ποτέ προπονήσει ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού μέχρι σήμερα αποτελεί προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης «Καστίγια» αλλά και όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.