ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πόρτα» σε μυθική πρόταση για Μαντσίνι από Ρωσία!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ από ρωσική ομάδα για τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

«Πόρτα» σε μυθική πρόταση για Μαντσίνι από Ρωσία!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε πριν από λίγες μέρες ομάδα από την Ρωσία. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αργεντίνου εξτρέμ στα προκριματικά κέντρισε το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ, με τους πράσινους να μην μπαίνουν καν στη διαδικασία να τη συζητήσουν.

Ο Μαντσίνι είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του τριφυλλιού, το οποίο έδωσε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ πριν από περίπου 6 μήνες για να τον κάνει δικό του από την ομάδα του Άρη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την φετινή σεζόν μετράει σε επτά παιχνίδια ένα γκολ και μία ασίστ ενώ σε όλα τα ματς ήταν εκ των κορυφαίων. Στο τριφύλλι τον πιστεύουν πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να τον παραχωρήσουν στο φινάλε των μεταγραφών, καθώς θα ήταν δύσκολο να βρουν και αντικαταστάτή του. Συν φυσικά το γεγονός ότι θα ήθελαν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για να τον παραχωρήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.