ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η Βιγιαρεάλ!

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν των Πατσέτα να βρίσκεται προ των πυλών της Βιγιαρεάλ, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, ήρθε να επιβεβαιώσει της φήμες ανακοινώνοντας την πρόσληψη του 55χρονου τεχνικού!

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η Βιγιαρεάλ!

«Λευκός καπνός» στη Βιγιαρεάλ με την υπόθεση του νέου της προπονητή!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, ανακοίνωσε τον νέο της τεχνικό με τον οποίο θα έρθει στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει το “τριφύλλι” στην πρεμιέρα των ομίλων.

Αυτός είναι ο 55χρονος Ισπανός, πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Πατσέτα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε για την επόμενη σεζόν και πιάνει δουλειά ώστε να “γυρίσει” το κλειδί στον σύλλογο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι η Βιγιαρεάλ, αποτελεί τον 10o σταθμό της καριέρας του Πατσέτα, μετά τις Νουμάνθια, Ρεάλ Οβιέδο, Καρταχένα, Κορόνα Κίελτσε, Χέρκουλες, Ρασχαμπούρι, Έλτσε, Ουέσκα και Βαγιαδολίδ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.