ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου

Xάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 72-66 της Ελευθερίας Μοσχάτου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα Μελίσσια και έκανε το "2 στα 2" στα φιλικά προετοιμασίας.

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου

Έκανε το “2 στα 2” με… διπλό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα μπάσκετ γυναικών δυσκολεύθηκε απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Μελίσσια, ωστόσο επικράτησε με 72-66 χάρη σε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε…

Τον Εύνικο θα αντιμετωπίσει αύριο ο Παναθηναϊκό στον “φιλικό” τελικό, στο ίδιο γήπεδο στις 19:30.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 11 πόντους στο ημίχρονο ωστόσο με ένα τρομερό 27-7 επιμέρους σκορ πήρε το προβάδισμα.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωταγωνίστριες για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ήταν ξανά η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και η Διονυσία Αλεξανδρή.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 30-41, 57-48, 72-66

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 12 (2), Κωτούλα 6 (2), Παυλοπούλου 15 (3), Cvitkovic 11 (1), Μπάτσιου, Πατσιατζή, Αλεξανδρή 16 (4), Range 7, Θεοδωρομανωλάκη 3, Χαιριστανίδου 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.