ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες – Αυτοί επιστρέφουν με Παναιτωλικό

Θετικά είναι τα νέα αναφορικά με τους τραυματίες στο τριφύλλι, με τη διακοπή να βοηθάει ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες - Αυτοί επιστρέφουν με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχε αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα το καλοκαίρι λόγω των προκριματικών. Η επιβάρυνση αυτή με παιχνίδια σε πρωτόγνωρη για τους παίκτες της ομάδας ένταση είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ορισμένοι τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του βασικού rotation να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού. Για την ακρίβεια, ο Βέρμπιτς ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ξεκίνησε βασικός, ο Αϊτόρ που πήρε την θέση του έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38΄, όπως και ο Βαγιαννίδης. Παράλληλα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ενοχλήσεις ένιωσε και ο Τζούρισιτς που έγινε και αυτός αλλαγή. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε χάσει και τον Γεντβάι στον επαναληπτικό με την Μπράγκα με θλάση.

Η διακοπή λειτούργησε πραγματικά ευεργετικά για τους πράσινους. Οι Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Γεντβάι από χθες ξεκίνησαν ασκήσεις με την μπάλα και ανεβάζουν συνεχώς στροφές. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν μπει στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Το ίδιο θα γίνει και με τον Βέρμπιτς. Ο Βέρμπιτς βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, ωστόσο έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το πρόβλημα που είχε δεν ήταν τόσο σοβαρό καθώς το… πρόλαβε και μάλιστα μπορεί και σήμερα να είναι στον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες μπορεί ιατρικά να είναι έτοιμοι, ωστόσο ο Σέρβος προπονητής θα κρίνει το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας ενόψει Αγρινίου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Βαγιαννίδη, η αλήθεια είναι ότι ήταν ο πιο άτυχος απ΄ όλους καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα, ωστόσο μπορεί να είναι και νωρίτερα έτοιμος, αλλά δεδομένα θα χάσει σημαντικά ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.