ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπίσημο το sold out στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επισημοποίησε ότι στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Λεωφόρο, με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική, η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη!

Eπίσημο το sold out στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Sold out και επίσημα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΠΑΕ τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο του “τριφυλλιού” να είναι έτοιμος να κατακλύσει το “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Ο κόσμος του τριφυλλιού έδειξε και πάλι την πίστη του στην ομάδα και τα “μαγικά χαρτάκια” για το ντέρμπι με την “Ένωση” έκαναν φτερά. Επί της ουσίας υπάρχει sold out, αφού μέχρι το βράδυ της Παρασκευής υπήρχαν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού διαθέσιμα εισιτήρια.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το ντέρμπι, θα έχουν δικαίωμα εισόδου δωρεάν στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Sold – out ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ (25/9, 9 μ.μ.) στη Λεωφόρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ (25/9, 9 μ.μ.) εξαντλήθηκαν.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη θερμή υποστήριξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.